Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de internetsite die u nu bekijkt. Door de internetsite te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite is de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Het garandeert echter niet dat de informatie op de website up to date, volledig en/of juist zal zijn Het PIVOO Instituut wijst aansprakelijkheid voor gevolgen (van activiteiten) die voortkomen uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of de aanpassingstermijn van op de website beschikbare informatie af.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Vanuit vele sites worden links gelegd naar deze website. Het PIVOO Instituut is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd. U bent als enige verantwoordelijk voor uw beslissing over het gebruik dat u ervan maakt.

www.cognitieveanimatietherapie.nl is een website van het PIVOO Instituut. Het PIVOO Instituut geeft geen individueel (medisch of juridisch) advies aan patienten en naastbetrokkenen. Geadviseerd wordt om in dat geval contact op te nemen met huisarts of behandelend psychiater.

De voorbeelden op deze website zijn uitsluitend ter illustratie bedoeld. Iedere gelijkenis met ervaringen van cliënten berust op toeval.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om op interactieve pagina’s reacties achter te laten.  PIVOO is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening en het beleid van PIVOO weer.  Mocht u een aanstootgevende reactie tegenkomen, dan waarderen wij het zeer als u ons daar op attendeert.  Aanstootgevende reacties worden verwijderd.